Для людей з порушеннями зоруЛюдям з порушеннями зору
Герб м. Білгород-Дністровський

ЦНАП

м. Білгород-Дністровський

Вхід
Facebook
Повернутися назад
Досяг чотирнадцятирічного віку – отримай паспорт громадянина України
Друзі, кожен громадянин України, який досяг чотирнадцятирічного віку, зобов’язаний отримати паспорт громадянина України. Враховуючи, що більшість учнів, після закінчення школи, планують продовжити навчання у вищих навчальних закладах їм необхідно, здати національний мультипредметний тест. У переліку документів на реєстрацію для участі у національному мультипредметному тесті, зазначено наявність паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.
📌Розглянемо одні з головних причин оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки по досягненню 14-річного віку:
Реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті;
Виготовлення закордонного паспорта;
Участь у спортивних змаганнях;
та інше.
🏢У Центрі надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради можна скористатися комплексною послугою "ID-14": оформлення паспорта громадянина України при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.
📌Для отримання комплексної послуги ID-14 необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг Білгород-Дністровської міської ради за адресою: вул. Єврейська, 21 з наступним переліком документів:
свідоцтво про народження;
паспорт громадянина України одного з батьків;
ідентифікаційний номер (за наявності) або згода дитини на присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
витяг з Реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання.
📣Звертаємо увагу, що виготовлення паспорта громадянина України вперше, особі, яка досягла 14-річного віку є безкоштовним.
Термін виготовлення паспортного документа 20 робочих днів.